Versilia Cup

 

ver05

DATUM: 21 - 23 mei 2021

PLAATS: Marina di Massa

DEELNAME: 5x5 en 7x7 teams

ACCOMMODATIE: 2** of 3*** Hotel

 

BOEKEN

Zuid-Nederland (GL, UT, ZH, ZL, NB, LB):

06 - 51 171 413     gerard@toernooivoetbal.nl

 

Noord-Nederland (GR, FR, DR, OV, FL, NH):

06 - 51 595 512     maarten@toernooivoetbal.nl


Versilia Cup

In 2019 namen er teams uit Italië, België en Oostenrijk deel aan dit 5x5 en 7x7 toernooi. Het wordt gespeeld op nieuwe kunstgrasvelden in Marina di Massa, deelname staat open voor amateur teams die het seizoen af willen sluiten met een mooi lang weekend aan de kust. Regelmatig zijn er ook 35+ teams te vinden op de deelnemerslijst van dit goed georganiseerde toernooi.

 

Locatie

Marnina di Massa ligt aan Middellandse Zee ongeveer 30 km ten noorden van Pisa. De hotels bevinden zich in het nabij gelegen Marina di Pietrasanta, direct aan het strand en met de uitlopers van de Apuaanse Alpen op de achtergrond.

 

Vluchten

Vluchten niet inbegrepen, Pisa Airport ligt op korte afstand. De luchthaven van Florence is ook een optie, naar beide bestemmingen zijn er veelvuldig vluchten vanaf Schiphol (Transavia) Eindhoven (Ryanair).


De mening van

Gabriele Donghi, IFE|Sportland Milano

"De Versilia Cup is een echt internationaal 5x5 of 7x7 toernooi, altijd zijn er teams uit meerdere landen deelnemer."


Volgens ons

Ideaal toernooi om met kleinere groepen het seizoen af te sluiten in de periode van eind mei 2020. Natuurlijk is het ook mogelijk om met een grotere selectie twee of meer teams te laten deelnemen. Verder is het weer in deze periode perfect om ook gezellig een terras mee te pakken!

Accommodatie

De 2** of 3*** Hotels bevinden zich in Marina di Pietrasanta, kort bij het strand. De spelvelden zijn op ongeveer 5 km afstand gelegen. Overnachtingen in 2** Hotel op twee- of meerpersoonskamer.

 

Prijzen

Prijzen zijn gebaseerd op drie overnachtingen, inclusief ontbijt en diner. Ook inbegrepen is toernooi deelname met bekers voor winnaars en FairPlay Cup. Bijkomende kosten: Inschrijfgeld voor 5x5 teams € 120,- , voor 7x7 teams € 150,-.

 

Accommodatie3 nachten
2** Hotel vanaf € 204,50
3*** Hotel vanaf € 239,50

PROGRAMMA VOORSTEL

Vrijdag 21 mei:

  • Aankomst met welkomsdrankje

Zaterdag 22 mei:

  • Poulewedstrijden

Zondag 23 mei:

  • Poule en finale wedstrijden

Maandag 24 mei:

  • Terugvlucht Nederland en België