Valencia 5's

 

Valenci

DATUM: 22 april 2023

PLAATS: Valencia

DEELNAME: Senioren 5x5 teams

ACCOMMODATIE: 3*** Hotel/Hostel

 

BOEKEN

Zuid-Nederland (GL, UT, ZH, ZL, NB, LB):

06 - 51 171 413     gerard@toernooivoetbal.nl

 

Noord-Nederland (GR, FR, DR, OV, FL, NH):

06 - 51 595 512     maarten@toernooivoetbal.nl


Valencia 5's

Het Valencia 5’s toernooi (5 - 5) zal worden gespeeld op Futbol City 5, een state of the art, voetbalcomplex op 10 minuten van het centrum van de stad. Het complex beschikt over acht velden met de nieuwste generatie kunstgras, bar, bier terras, restaurant en ruime kleedruimten. Na het toernooi snel naar de strandbars of de oude binnenstad en genieten van misschien wel het beste nachtleven in Spanje.

 

Locatie

Valencia, de derde stad van Spanje. heeft zichzelf opnieuw uitgevonden in de afgelopen jaren. De iconische Stad van de Kunsten en Wetenschappen is een modern architectonisch meesterwerk en treks massa's toeristen naar de vele bezienswaardigheden en uitgaansgebieden. De zandstranden van Valencia en het havengebied hebben een make-over ondergaan en zorgen voor een ontspannen dagje uit met veel goede bars en restaurants. Voeg daarbij de charme en de geschiedenis van de oude stad, een warm klimaat, uitstekende lokale gastronomie en het bruisende nachtleven en je hebt een heerlijke weekend bestemming.

 

Vluchten

Vluchten (niet inbegrepen) zijn verkrijgbaar vanaf Amsterdam (Transavia), Brussel-Charleroi (Ryan Air), Düsseldorf (Air Berlin), Weeze (Air Berlin en Ryan Air) naar Valencia. Wij kunnen u helpen indien nodig.


De mening van

Koen Vanherck, leider KFC Eksel team

"Onvoorstelbaar veel plezier gehad, iedereen is zeer enthousiast over de reis. Dit was goed georganiseerd, goed hotel en een mooi toernooi."


Volgens ons

heeft Valencia prachtige stranden, geweldige gastronomie en een bruisend nachtleven. Kortom een fantastische weekendbestemming.

Accommodatie

We maken gebruik van 3*** hotels en hostels in Valencia die allemaal beschikken over 2- of meer-persoonskamers.

 

Prijzen

De prijzen zijn per persoon. Prijzen zijn inclusief 2 of 3 nachten in een 3*** hotel (logies en ontbijt) of 3*** hostel (logies), transfers luchthaven - hotel - sportveld, ToernooiVoetbal.nl vertegenwoordiging (mogelijk Engelstalig). Bijkomende kosten: lokaal te voldoen € 12,- per persoon (Valencia 5's) voor o.a. lunch en sportdranken tijdens het toernooi.

 

Accommodatie2 nachten3 nachten
3*** Hostel vanaf € 234,- vanaf € 262,-
3*** Hotel vanaf € 279,- vanaf € 297,-

PROGRAMMA VOORSTEL

Vrijdag 21 april:

  • Aankomst, transfer naar Valencia

Zaterdag 22 april:

  • Valencia 5x5 toernooi, met happy hour

Zondag 23 april:

  • Stranddag of terugreis

Maandag 24 april:

  • Terugreis Nederland of Belgie