Scotland Summer Cup

 

Renfrew

DATUM: 4-5 juni 2022 (7x7 en 9x9)

11 en 12 juni 2022 (11x11)

PLAATS: Renfrew

DEELNAME: Jeugd

ACCOMMODATIE: 2** en 3*** hotel

BOEKEN

Zuid-Nederland (GL, UT, ZH, ZL, NB, LB):

06 - 51 171 413     gerard@toernooivoetbal.nl

 

Noord-Nederland (GR, FR, DR, OV, FL, NH):

06 - 51 595 512     maarten@toernooivoetbal.nl


Scotland Summer Cup

Welkom op de Scotland Summer Cup. Dit toernooi vind plaats sinds 2010 in de historische Royal Burgh of Renfrew, dicht bij Glasgow. Er worden meer dan 80 teams verwacht op dit 2-daags toernooi dat plaatsvind op 17 uitstekende voetbalvelden op één locatie.

Het toernooi wordt gespeeld in 2 weekenden. Begin juni 2022 is het toernooi voor de 11-tallen (U13 - U17), weekend later is het toernooi voor 7-tallen (U8-U11).

 

Locatie

Renfrew ligt op ongeveer 10 km van het centrum van Glasgow en 5 km van Glasgow Airport. Het toernooi is gemakkelijk per vliegtuig te bereiken vanuit verschillende luchthavens in Nederland, België en in het grensgebied van Duitsland en Frankrijk gelegen vliegvelden.

 

Vluchten

Vluchten (niet inbegrepen) naar Glasgow Airport (GLA) zijn o.a. verkrijgbaar vanaf Amsterdam (Easyjet) en Parijs CDG (Easyjet). Naar Edinburg (extra transferkosten ca. € 20,- p.p.) o.a. vanaf Düsseldorf-Weeze (Transavia) en Brussel-Charleroi (Ryanair). Wij zijn graag behulpzaam met het zoeken naar de juiste vlucht.


De mening van

Jan van den Brink, trainer V en AV Pax C1 uit: Hengelo (gld)

"Terugkijkend hebben we een fantastisch weekend gehad met een fijn hotel en prima eten. Het toernooi is ons goed bevallen en de toernooicommissie heeft er alles aan gedaan om ons weer op tijd bij het vliegveld te krijgen. Ook gaat er een dikke pluim naar de mensen van toernooivoetbal.nl die dit geregeld en georganiseerd hebben. Het is een weekend geworden dat iedereen nog lang zal bijblijven."


Volgens ons

Een prachtige seizoensafsluiting en een geweldig goed georganiseerd toernooi. Daarnaast is er volop vermaak en cultuur in het mistieke Schotland.

Accommodatie

Er zijn verschillende hotels beschikbaar waaronder het Ramada Glasgow Airport hotel en Het Holiday Inn en Campanile hotel in Glasgow, ongeveer 3 km verwijderd van de toernooilocatie.

 

Prijzen

De prijzen zijn per persoon. Prijzen zijn gebaseerd op een verblijf van 2 of 3 nachten in een van de hieronder genoemde hotels op basis van logies en ontbijt, inclusief luchthaven transfers, vervoer naar de toernooilocatie op beide dagen en Toernooivoetbal.nl vertegenwoordiging (mogelijk Engelstalig). 

Bijkomende kosten: toernooideelname € 90,- per team voor 7-tallen en € 170,- per team voor 11-tallen. N.b.: prijzen onder voorbehoud vanwege mogelijke koersstijging Engels pound.

 

Accommodatie2 nachten3 nachten
Ramada Glasgow Airport vanaf € 207,- vanaf € 255,-
3*** hotel in Glasgow vanaf € 225,- vanaf € 275,-

PROGRAMMA VOORSTEL

Vrijdag 3 of 10 juni:

  • Aankomst in Glasgow met welkomstdrankje

Zaterdag 4 of 11 juni:

  • Scotland Summer Cup

Zondag 5 of 12 juni:

  • Tweede dag toernooi, eind van de dag bezoek Renfrew
  • Terugreis naar Nederland

Maandag 6 of 13 juni:

  • Terugreis Nederland