Riviera Easter Cup

 

riv2

DATUM: 2 - 4 april 2021

PLAATS: Gabicce Mare

DEELNAME: Onder 9 tot Onder 17

ACCOMMODATIE: 2** Hotel, 3*** Hotel

 

BOEKEN

Zuid-Nederland (GL, UT, ZH, ZL, NB, LB):

06 - 51 171 413     gerard@toernooivoetbal.nl

 

Noord-Nederland (GR, FR, DR, OV, FL, NH):

06 - 51 595 512     maarten@toernooivoetbal.nl


Riviera Easter Cup

Het toernooi wordt georganiseerd samen met onze collega's van IFE|Sportland, aan de Adriatische kust kort bij Rimini. Het vind plaats tijdens het Paasweekend van 2021 op speelvelden in Cabicce Mare, Cattolica en omgeving. Daarnaast is het ook mogelijk om in dat weekend aan een 5x5 zaalvoetbaltoernooi deel te nemen in Cabicce Mare.

 

Locatie

De Adriatische kust rondom Rimini is ongetwijfeld voor Nederlandse en Belgische teams een herkenbare omgeving. Normaal gesproken zijn de weersomstandigheden midden april aldaar, perfect voor een voetbaltoernooi.

 

Vluchten

Vluchten (niet inbegrepen) zijn er vanaf Amsterdam (Transavia), Eindhoven en Brussel-Charleroi (Ryan Air) naar Rimini, ook Ancona Airport is een optie (RyanAir vanaf Dusseldorf Weeze). Wij kunnen u helpen indien nodig.


De mening van

Gabrielle Donghi, IFE|Sportland Milano

"In ons land staat het toernooi bekend onder de naam Trofeo San Bartolo, veel jeugdteams hebben er al aan deel genomen in de loop der jaren."


Volgens ons

Ieder jaar ontvangen wij aanvragen voor jeugdtoernooien in het buitenland, deze Riviera Easter Cup is dan ook volgens ons een ideale gelegenheid om jullie jeugdteam een onvergetelijk weekend te bezorgen!

Accommodatie

Overnachtingen zijn mogelijk in Hostels of 2** en 3*** Hotel, op basis van logies, ontbijt, lunch en diner. Toeristenbelasting niet inbegrepen.

 

Prijzen

Prijzen zijn inclusief overnachtingen en alle maaltijden, toernooideelname. Niet inbegrepen zijn vluchten en vervoer ter plekke, wij kunnen dat eventueel regelen voor jullie team. Bijkomende kosten: Inschrijfgeld Onder 9, O10 en O11 is € 100,-. Onder 12 tot Onder 17 is dat € 150,-.

 

Accommodatie3 nachten
2** Hotels meerspersoonskamer vanaf € 184,-
3*** Hotel tweepersoonskamer vanaf € 197,-

PROGRAMMA VOORSTEL

Vrijdag 2 april:

  • Aankomst met opening ceremony

Zaterdag 3 april:

  • Poulewedstrijden toernooi

Zondag 4 april:

  • Wedstrijden en finales, prijsuitreiking

Maandag 5 april:

  • Terugreis Nederland