Magaluf Ladies

 

magalufarti

DATUM:   8 - 10 of 15 - 17 mei 2020

PLAATS: Magaluf (Palma de Majorca)

DEELNAME: Dames 6x6 toernooi

ACCOMMODATIE: 3*** Hotel of appartement

 

BOEKEN

Zuid-Nederland (GL, UT, ZH, ZL, NB, LB):

06 - 51 171 413     gerard@toernooivoetbal.nl

 

Noord-Nederland (GR, FR, DR, OV, FL, NH):

06 - 51 595 512     maarten@toernooivoetbal.nl


Magaluf Ladies

Het Magaluf Ladies is een spannend 6 tegen 6 toernooi. In 2019 kwamen de deelnemers uit Belgi&e, Engeland en Spanje. Toernooi vind plaats op zaterdag 9 en zondag 10 mei of zaterdag 16 en zondag 17 mei, dus in twee edities. Met als optie bij aankomst op vrijdag 's avonds al poule wedstrijden.

 

Locatie

Het Magaluf Ladies Toernooi wordt gespeeld op het "Luf Camp", het prachtige stadion van Magaluf, dichtbij het centrum en op loopafstand van het hotel. Het is een uitstekende accommodatie met een kunstgrasveld, bar, restaurant en terras.

 

Vluchten

Vluchten (niet inbegrepen) zijn verkrijgbaar vanaf Amsterdam (Transavia), Brussel-Charleroi (Ryan Air), Düsseldorf (Air Berlin), Weeze (Air Berlin en Ryan Air) naar Palma de Mallorca. Wij kunnen u helpen indien nodig.


De mening van

Beerse Boys Dames 1

"Toernooi Mallorca is voor ons een onvergetelijk mooi weekend geworden. Met niet alleen een leuk voetbaltoernooi, maar alles er omheen! Lekker stappen, uit eten en relaxen aan het zwembad, strand en zee. Kortom: TOP!"


Volgens ons

Een geweldig weekend van zon, zee, strand, sangria en voetbal. De gastvrijheid is fantastisch en met slechts korte ritten tussen de luchthaven - hotel - voetbalveld, wat betekent dat er meer tijd overblijft voor andere activiteiten of ontspanning.


Uiteraard zijn nodigen de vele bars en restaurants uit om buiten het voetbal, heerlijk te gaan stappen. Mooie locatie om het seizoen af te sluiten.

Accommodatie

We gebruiken het 3*** hotel Samos in de levendige badplaats Magaluf. Het hotel ligt op loopafstand van de prachtige zandstranden en een bruisend nachtleven. Hotel faciliteiten omvatten een zwembad, een zonneterras, bar, restaurant en entertainment. Alle kamers zijn 2/3 bedden met douche, wc en satelliet TV. Reistijd van vliegveld naar hotel is ca. 30 minuten.

 

Prijzen

De prijzen zijn per persoon. Prijzen zijn inclusief 2 of 3 nachten 3*** hotel accommodatie op basis van halfpension (ontbijtbuffet en dinerbuffet), transfers luchthaven - hotel, ToernooiVoetbal.nl vertegenwoordiging (mogelijk Engelstalig). Bijkomende kosten: toernooideelname Magaluf Ladies € 55,- per team.

  

Accommodatie3 nachten
Hotel Samos vanaf € 239,-
Torrenova Appartementen vanaf € 207,-

PROGRAMMA VOORSTEL

Vrijdag 7 of 15 mei:

  • Aankomst met welkomstdrankje, eventueel poule wedstrijden

Zaterdag 8 of 16 mei:

  • Magaluf 6x6 toernooi poulewedstrijden

Zondag 9 of 17 mei:

  • Tweede toernooidag met finale

Maandag 10 of 18 mei:

  • Terugreis Nederland (extra nacht mogelijk)