Maatwerk

 

Wil je graag voetballen in het buitenland maar je hebt een heel ander idee dan de op deze site genoemde opties? Ook dan ben je bij Toernooivoetbal.nl aan het goede adres.

Door onze (voetbal)contacten op diverse Europese bestemmingen waaronder Spanje, Portugal en Engeland regelen we met gemak een vriendschappelijke wedstrijd, vervoer en verblijf ter plekke.

Ook een combinatie met een bezoek aan een topwedstrijd uit de Premier league of de Primera Division behoort tot de mogelijkheden. Zo ging het U14 team van DVC'26 uit Didam met de ferry naar Newcastle in Engeland, daar bezocht men het duel Newcastle United - Swansea en speelde een oefenwedstrijd tegen een lokaal jeugdteam. 

 

De mening van

 

Frank de Pijper, teamleider Sportclub Bemmel 2:

"Het was geweldig, we hebben tegen A jeugd van profclub FC Pribram gespeeld. Het bleek de opening van de voetbalacademie te zijn, met minister van Sport erbij en echte volksliederen. Uiteraard verloren met 4-1, want de tegenstander was veel te sterk, maar een onvergetelijke ervaring!"

Het tweede elftal van Sportclub Bemmel verbleef een weekend in Praag, Toernooivoetbal.nl had een wedstrijd geregeld voor dit team.


 

Simona Mom, begeleiding DVC’26 C2 uit Didam:

"Geweldig mooi weekend gehad, de jongens hebben genoten van alles!"

De C2 van DVC’26 was in mei een lang weekend in Newcastle. Men bezocht de wedstrijd Newcastle United – Swansea City, beleefde een spooktocht en speelde een oefenwedstrijd tegen de U15 van Gateshead FC.


 

Johan Bolink, Blauw Wit '66 uit Holten:

"Het weekend in het Belgische Hasselt is goed verlopen. We hebben een paar gezellige dagen gehad met elkaar. Het was allemaal goed geregeld, qua voetbal waren wij de derde helft beter, de hotelkamers waren fijn, het eten in Het Borrelhuis was goed en Hasselt is een gezellige stad."

Verbleven een weekend in het Belgische Hasselt en speelden een wedstrijd tegen de veteranen van Borgloon.


 

Frans Dollijslager, Victoria veteranen uit Loosdrecht (Toernooivoetbal.nl regelde al drie maal een wedstrijd of toernooi voor dit team):

"Het was het beste toernooi dat we ooit hebben beleefd. Namens alle Victoria Loosdrecht veteranen bedankt voor jullie bemiddeling"!

De veteranen van Victoria Loosdrecht verbleven mei 2017 een weekend in Dubovnik, waar op ons verzoek een toernooi geregeld was.

 

"De wedstrijd was een geweldig succes. Een mooi sportpark, mooi kunstgras en een prima tegenstander We wonnen met 4 - 3. Na afloop op een mooi terras gezamenlijk bier drinken en daarna de stad in. Hartelijk dank voor jullie bemiddeling, je hebt er veel mensen een groot plezier mee gedaan."

Speelden een vriendschappelijke wedstrijd tegen in Budapest in mei 2014.


"Wat een weekend! We hebben genoten in Newcastle en hebben een hele leuke wedstrijd gespeeld tegen Pershaw FC. Het gelijke spel was een mooie uitslag."

In 2011 speelden de Victoria veteranen een wedstrijd tegen Pershaw FC, Sunderland in Engeland.


 

Michel Ton, GSV 2 uit Grootschermer:

"Erg leuk avontuur, iedereen was er enorm enthousiast over en voor herhaling vatbaar! Verder wil ik vooral jullie natuurlijk enorm bedanken voor het organiseren hiervan, echt top!"

Speelden een vriendschappelijke wedstrijd tegen Howdon FC, Newcastle in Engeland.