Leusden Veteranen 7’s

 

Rodav

DATUM: Zaterdag 19 juni 2021 

PLAATS: Leusden

DEELNAME: Internationaal 7x7 35+ toernooi

ACCOMMODATIE: 3*** Hotel Amersfoort

 

BOEKEN

Zuid-Nederland (GL, UT, ZH, ZL, NB, LB):

06 - 51 171 413     gerard@toernooivoetbal.nl

 

Noord-Nederland (GR, FR, DR, OV, FL, NH):

06 - 51 595 512     maarten@toernooivoetbal.nl


Leusden Veteranen 7’s

Het Internationale 35+ toernooi bij Roda 46 in Leusden zal in 2021 zijn zesde editie kennen. Met reeds tijdens de eerste jaren deelname van teams uit Brazilië, België, Duitsland en Spanje, is het met recht internationaal te noemen. In 2021 zal deelnemer vanaf het eerste uur Rheingold Emmerich uit Duitsland opnieuw weer aanwezig zijn.

 

Locatie

Op de prachtige velden van Roda 46, is het een gezellig gebeuren. Met inbegrepen een lunch en bbq na afloop, komen teams graag terug naar dit toernooi. 


De mening van

Charles Warbroek, leider Rheingold Emmerich

"Wij hebben opnieuw voor de vijfde keer met veel plezier deelgenomen aan het toernooi, super geregeld, gezellige teams!"


Volgens ons

Perfect toernooi om het seizoen af te sluiten met jullie 35+ team. Leuk om ook eens tegen buitenlandse teams te kunnen voetballen, maak je dat ook nog mee in je lange voetbal carrière. Na afloop is het altijd gezellig met de bbq, uiteraard is het mogelijk om de avond er voor te overnachten in Amersfoort. Een stad waar genoeg mogelijheden zijn om goed te eten en te stappen.

 

Accommodatie

Het monumentale 17e-eeuwse hotel De Tabaksplant bevind zich in het historische hart van Amersfoort, en is een uitstekende uitvalsbasis in het stadscentrum. Hotel de Tabaksplant beschikt over smaakvolle kamers. In de hele accommodatie kunt u gratis gebruikmaken van WiFi. Hotel de Tabaksplant biedt een verscheidenheid aan comfortabele en luxe kamers. Alle kamers hebben gratis thee- en koffiefaciliteiten. De historische kenmerken van het hotel vindt u terug in de balken in de plafonds, de houten vloeren en de originele ramen. U voelt u thuis dankzij de moderne faciliteiten, zoals het sanitair en internet.

 

Prijzen

De prijzen zijn per persoon.

Bijkomende kosten: inschrijfgeld € 100,- per team, incl. lunch en BBQ.

 

Accommodatie1 nacht
Hotel De Tabaksplant vanaf € 69,50

PROGRAMMA VOORSTEL

Vrijdag 18 juni:

  • Aankomst in Amersfoort (optie)

Zaterdag 19 juni:

  • Internationaal 7x7 35+ toernooi