Javea Veterans

 

Javeaavond

DATUM: 17 juni 2024

PLAATS: Javea

DEELNAME: 35+ en 45+ 7x7 toernooi

ACCOMMODATIE: 2**/3*** Hotel

 

BOEKEN

Zuid-Nederland (GL, UT, ZH, ZL, NB, LB):

06 - 51 171 413     gerard@toernooivoetbal.nl

 

Noord-Nederland (GR, FR, DR, OV, FL, NH):

06 - 51 595 512     maarten@toernooivoetbal.nl


Javea Veterans

Het Javea Veteranen toernooi beleeft zijn dertiende editie in 2024. Wij verwelkomen teams (spelers van 35 jaar en ouder en in 2024 ook 45+) aan de Costa Blanca om te strijden op dit 7 tegen 7 toernooi. De wedstrijden worden gespeeld op de nieuwste generatie kunstgras van CD Javea.

 

Locatie

Javea is een prachtig oord met 25 km stranden, baaien en kliffen aan de voet van Monte Mongo. Javea Arenal is het meest populaire zandstrand in de vorm van een hoefijzer gelegen in een prachtige omgeving en geflankeerd door een levendige boulevard met trendy bars en restaurants. De oude binnenstad en het havengebied zijn een bezoek meer dan waard, met hun schilderachtige straatjes, restaurants aan de haven en afgelegen stranden.

Benidorm, op slechts 45 minuten afstand, is een wereld beroemde badplaats met geweldige stranden en een fantastisch nachtleven. Het is een favoriete vakantiebestemming van veel Nederlandse vakantiegangers, met name het levendige Levante Beach is bijzonder populair.

 

Vluchten

Vluchten (niet inbegrepen) zijn verkrijgbaar vanaf Amsterdam (Air Berlin en Transavia), Rotterdam (Transavia), Eindhoven (Ryan Air en Transavia), Maastricht (Ryan Air) Brussel-Charleroi (Ryan Air), Düsseldorf (Air Berlin), Weeze (Air Berlin en Ryan Air) naar Alicante. Wij kunnen u helpen indien nodig.


De mening van

Kenny Brown, Carlisle Zimmers UK

"Super, super weekend. Hotel briljant, voetbaL geweldig. Ook genoten van de sfeer in Javea!"


Volgens ons

In Javea is een levendige veteranen voetbalscene. De lokale teams zetten hun beste beentje voor om het hun Europese tegenstanders zo moeilijk mogelijk te maken. Afgaand op de vorige toernooien zult u het als uitstekend gaan ervaren.

Accommodatie

We gebruiken ondermeer het uitstekende 3*** Hotel Presidente in het centrum van Benidorm Levante Beach. De faciliteiten omvatten zwembaden, jacuzzi's, bars bij het zwembad en terras, discotheek en entertainment. Alle kamers zijn twee- of driepersoonskamers met badkamer, satelliet TV, balkon, minibar, kluis en airconditioning. Teams hebben tevens de mogelijkheid voor een verblijf in Javea met een toeslag.

 

Prijzen

Prijzen zijn inclusief 2 of 3 nachten 3*** hotel met ontbijt of 3*** hotel met ontbijt en diner, transfers luchthaven - hotel - sportveld, ToernooiVoetbal.nl vertegenwoordiging (mogelijk Engelstalig). Bijkomende kosten: toernooideelname € 45,- per team. Prijzen per persoon 3*** hotel (logies en ontbijt).

 

Accommodatie3 nachten
3*** Hotel Benidorm vanaf € 289,-

PROGRAMMA VOORSTEL

Vrijdag 16 juni:

  • Aankomst Alicante Airport, Transfer naar hotel in Benidorm

Zaterdag 17 juni:

  • Het twaalfde 7x7 35+ in Javea, met Happy Hour

Zondag 18 juni:

  • Uitrusten aan het strand of golven

Maandag 19 juni:

  • Terugreis Nederland of Belgie