European Supporters Cup

 

team

DATUM: 8 juni 2024

PLAATS: Lloret de Mar

DEELNAME: Senioren teams

ACCOMMODATIE: 3*** Hotel

 

BOEKEN

Zuid-Nederland (GL, UT, ZH, ZL, NB, LB):

06 - 51 171 413     gerard@toernooivoetbal.nl

 

Noord-Nederland (GR, FR, DR, OV, FL, NH):

06 - 51 595 512     maarten@toernooivoetbal.nl


European Supporters Cup

De ESC (14e editie) daagt supporters van profclubs uit om de naam en kleuren van hun favoriete profclub te verdedigen. Dit 11 tegen 11 voetbaltoernooi, dat is ook openstaat voor standaard herenteams, wordt gehouden op de topkwaliteit kunstgrasvelden van het trainingscomplex van RCD Espanyol in Barcelona. Overigens is er in september ook een 7x7 toernooi in Barcelona (zie daarvoor de Barcelona pagina).

 

Locatie

De levendige badplaats Lloret de Mar ligt aan de Costa Brava, 30 minuten van de historische stad Girona en een uur ten noorden van Barcelona. De ooit zo typische standaard vakantiebestemming voor vele Nederlanders, is veranderd in een prachtige stad die toeristen trekt uit heel Europa. Het nachtleven is goed zoals het altijd al was, maar de plaats biedt ook fijne stranden, uitstekende restaurants, een casino en vele andere attracties.

 

Vluchten

Vluchten (niet inbegrepen) zijn verkrijgbaar vanaf Amsterdam (Transavia), Rotterdam (Transavia), Brussel-Charleroi (Ryan Air), Düsseldorf (Air Berlin), Weeze (Air Berlin en Ryan Air) naar Barcelona of Girona. Wij kunnen u helpen indien nodig.


De mening van

Dan Gallachar Coalville Town FC

"Fantastisch arrangement. Het toernooi was een geweldige ervaring. Zeer goed georganiseerd, alles op tijd. De jongens vonden het super!"


Volgens ons

Iedereen heeft wel eens gedroomd om te spelen in het shirt van zijn favoriete club en het winnende doelpunt te scoren in de finale. Nou, hier is je kans om te stralen in de clubkleuren van jouw topclub onder de Spaanse zon.

Accommodatie

We gebruiken 3*** hotels van de Evenia groep in Lloret de Mar. De hotels liggen dicht bij het centrum en het strand. Het 3*** hotel beschikt over zwembaden, tennisbanen, tafeltennis, fitness, squash, sauna, solarium, bars, restaurants. Alle kamers zijn 2- en 3-persoons met douche, wc en satelliet TV. Het ontbijtbuffet is inbegrepen. Teams kunnen ook kiezen voor een verblijf in Barcelona, prijzen op aanvraag.

 

Prijzen

De prijzen zijn per persoon. Prijzen zijn inclusief 2, 3 of 4 nachten 3*** hotel of 4**** hotel met ontbijt, transfers luchthaven - hotel - sportterrein, ToernooiVoetbal.nl vertegenwoordiging (mogelijk Engelstalig). Bijkomende kosten: toernooideelname € 70,- per team.

 

Accommodatie2 nachten3 nachten
3*** Hotel vanaf € 245,- vanaf € 275,-

PROGRAMMA VOORSTEL

Vrijdag 7 juni:

  • Aankomst Lloret de Mar

Zaterdag 8 juni:

  • Toernooi in Barcelona

Zondag 9 juni:

  • Stranddag of terugreis

Maandag 10 juni:

  • Terugreis Nederland of Belgie