Denmark Cup

 

Denmark

DATUM:  28 juli - 29 juli 2023

PLAATS: Kopenhagen

DEELNAME: Onder 8 tot Onder 17

ACCOMMODATIE: Scholen

 

BOEKEN

Zuid-Nederland (GL, UT, ZH, ZL, NB, LB):

06 - 51 171 413     gerard@toernooivoetbal.nl

 

Noord-Nederland (GR, FR, DR, OV, FL, NH):

06 - 51 595 512     maarten@toernooivoetbal.nl


Denmark Cup

Het Cup Denmark voetbal toernooi is Kopenhagens grootste en meest internationale voetbal festival. Het toernooi trekt meer dan 170 teams uit wel 25 verschillende landen waaronder Brazilië, Amerika, Oekraïne, Litouwen, Estland, Roemenië, Hongarije, Polen, Tsjechië, Finland, Zweden, Noorwegen, Duitsland, Denemarken, Schotland en Engeland.

Alle dagen: meisjes B- en C-junioren, D- en E-pupillen en jongens A-, B- en C-junioren, D-, en E-pupillen.

 

Locatie

Cup Denmark wordt gespeeld in Ishøj grenzend aan de zuid-westkant van Kopenhagen, ongeveer op 15 treinminuten van het centrum. Je kunt er een bezoek brengen aan het betoverende Tivoli amusementspark of winkelen in Strøget, de grootste voetgangerszone van Europa. Andere bezienswaardigheden zijn Nyhavn, bekend om zijn uitstekende visrestaurants en barretjes en natuurlijk Kopenhagens belangrijkste attractie, het beeld van de kleine zeemeermin.

In Ishøj kan een bezoek worden gebracht aan het winkelcentrum of de prachtige zandstranden op loopafstand van de toernooilocatie.

 

Vluchten

Per auto: reizen naar Kopenhagen op eigen gelegenheid is goed te doen, vanuit het midden van Nederland naar de toernooilocatie in Ishøj bedraagt de reisafstand iets meer dan 700 km. Per touringcar: wij kunnen vervoer per touringcar regelen. Om je een indicatie te geven dien je te rekenen op ca. € 125,00 per persoon bij gebruik van een 50-persoons bus en ca. 115,00 per persoon bij gebruik van een 60-persoons bus. De prijzen zijn gebaseerd op een volle touringcar en een verblijf van 4 nachten. Met het vliegtuig: vluchten (niet inbegrepen) naar Kopenhagen zijn o.a. mogelijk vanaf Eindhoven (Transavia), Amsterdam (KLM) of Düsseldorf (Air Berlin).


De mening van

Malcolm Ward

"Mooi jeugdtoernooi met veel landen vertegenwoordigd, super leuk!"


Volgens ons

Cup Denmark wordt neergezet op een ontzettend goede locatie met alle faciliteiten op loopafstand en de vele mogelijkheden die Kopenhagen heeft te bieden liggen niet ver weg.

Accommodatie

Er wordt overnacht in scholen op loopafstand van de toernooilocatie. Ieder team heeft de beschikking over een eigen lokaal. Luchtbedden en slaapzakken dienen te worden meegebracht of kunnen worden gehuurd tegen een kleine vergoeding. Het verblijf is op basis van vol pension. Ontbijt, lunch en avondeten is verkrijgbaar van vrijdagmorgen tot maandagmorgen.

 

Prijzen

De prijzen zijn per persoon. Prijzen zijn inclusief 3, 4 of 5 nachten in schoolklassen op basis van vol pension en ToernooiVoetbal.nl vertegenwoordiging (mogelijk Engelstalig). Daarnaast zit in het pakket, zonder bijkomende kosten: Al het lokale vervoer vanaf de accommodatie naar de velden en toernooideelname, 5 tot 7 wedstrijden voor alle teams. Medailles en een vaan voor alle spelers.

 

Accommodatie4 nachten5 nachten
Schoollokaal VP vanaf € 245,- vanaf € 275,-

PROGRAMMA VOORSTEL

Donderdag 27 juli:

  • Aankomst, 's avonds Opening ceremonie

Vrijdag 28 juli:

  • Toernooi Poule wedstrijden

Zaterdag 29 juli:

  • Toernooi Poule wedstrijden

Zondag 30 juli:

  • Kruisfinales en finales
  • Prijsuitreiking
  • Terugreis Nederland

Maandag 31 juli:

  • Terugreis Nederland na 5 overnachtingen