Bayern Pasen Cup

 

bay5

DATUM:  15 - 17 april 2022

PLAATS: München

DEELNAME: O9 tot O17 teams

ACCOMMODATIE: 3*** of 4**** Hotel

 

BOEKEN

Zuid-Nederland (GL, UT, ZH, ZL, NB, LB):

06 - 51 171 413     gerard@toernooivoetbal.nl

 

Noord-Nederland (GR, FR, DR, OV, FL, NH):

06 - 51 595 512     maarten@toernooivoetbal.nl


Bayern Pasen Cup

Tijdens het paasweekend van 2021 zal de zesde editie van dit internationale jeugdtoernooi plaats gaan vinden. Het toernooi wordt gespeelt op velden in München en het nabijgelegen Unterschleisheim. Aan de laatste editie in 2019 namen 80 teams deel uit 7 verschillende landen. Deelname is voor teams van Onder 9 tot en met Onder 17 jaar.

 

Locatie

Het Zuid Duitse München is bij voetballiefhebbers vooral bekend om de club waar Arjan Robben speelde. Een bezoek aan de Bayer Arena en museum is dan ook een logische optie voor deelnemende teams. Gespeeld wordt er op gras en kunstgrasvelden.

 

Vluchten

Vluchten zijn niet inbegrepen, München is goed bereikbaar met eigen vervoer. Italiaanse en Oostenrijkse teams maken meestal gebruik van touringcars.


De mening van

Manuela Bresciani, Sportland Milano

"Geweldig mooi toernooi, met clubs uit veel verschillende landen!"


Volgens ons

Deelname aan een internationaal jeugdtoernooi in Duitsland is iets bijzonders voor Nederlandse en Belgische jeugdteams. Levert onvergetelijke herinneringen op, iedere volwassen voetballer weet vaak nog waar hij als kind ooit een toernooi speelde!

Accommodatie

Overnachtingen in 3*** of 4**** hotel, inclusief ontbijt, lunch en diner niet inbegrepen. Eventueel is overnachting in Hostel ook mogelijk, prijs op aanvraag.

 

Prijzen

De prijzen zijn gebaseerd op drie overnachtingen in hotel met twee- of meer persoonskamers voor de jeugdspelers. Deelname toernooi met openingsceremonie, bekers voor de top drie teams, medailles voor iedere speler. Bijkomende kosten: Inschrijfgeld voor O9, O10 en O11 teams € 100,-. Voor O12 tot O17 teams € 150,-.

 

Accommodatie3 nachten
3*** Hotel vanaf € 237,50
4**** Hotel vanaf € 257,50

PROGRAMMA VOORSTEL

Vrijdag 14 april:

  • Aankomst incheck Hotel, 's avonds breefing trainers

Zaterdag 15 april:

  • Openingscereminie en poule wedstrijden

Zondag 16 april:

  • Vervolg toernooi en finales, prijsuitreiking

Maandag 17 april:

  • Terugreis naar Nederland