2 Brüder Cup

 

aviko 7

DATUM: 15 - 16 juni 2024

PLAATS: Cuijk

DEELNAME: U09 tot U 15

ACCOMMODATIE: Kamperen mogelijk

 

BOEKEN

Zuid-Nederland (GL, UT, ZH, ZL, NB, LB):

06 - 51 171 413     gerard@toernooivoetbal.nl

 

Noord-Nederland (GR, FR, DR, OV, FL, NH):

06 - 51 595 512     maarten@toernooivoetbal.nl


2 Brüder Cup

De 2 Brüder (voorheen Aviko Cup) is een internationaal jeugdvoetbaltoernooi van twee speeldagen. In 2023 kwamen de deelnemers uit de volgende landen: Engeland, Duitsland, België en Nederland. Er wordt gespeeld in vier leeftijdscategorieën van de (U9) tot en met de (U15). 

 

Locatie

Toernooi vindt plaats op de velden van vv Siol, het is mogelijk om met eigen tenten te kamperen op de accommodatie. Tenten dient u zelf mee te brengen, evenals luchtbedden, slaapzakken etc. Verder is het mogelijk om 5 x 5,5 meter tenten te huren bij de organisatie.


De mening van

Tim Kirk, trainer BwB Engeland

"Geweldig leuk toernooi, met sterke tegenstanders. Wij komen dan ook graag weer terug!"


Volgens ons

Het 2 Brüder Cup toernooi is een goed georganiseerd internationaal jeugdtoernooi. Met in de loop van de afgelopen jaren ook academy teams van Engelse jeugdopleidingen als deelnemers, is het een toernooi waar Nerderlandse en Belgische jeugdteams veel leerzame momenten kunnen beleven. Samen met de Brabantse gastvrijheid, een garantie voor een mooi weekend als afsluiting van het voetbalseizoen!

Accommodatie

Met veel teams die overnachten op de vv Siol velden, is het 2 Brüder Cup toernooi naast een goede georganiseerd jeugdtoernooi, ook een gezellig weekend voor jeugdspelers. Met buitenlandse teams er bij, maakt het een echt internationaal gebeuren in het Noord-Brabantse Cuijk.

 

Prijzen

Er is geen sprake van inschrijfgeld, wel kost het kamperen van een team € 50,- ongeacht het aantal tenten. Inschrijven kan eenvoudig via het formulier op de website: www.2bruderCup.com

 

Accommodatie1 nacht2 nachten
Kamperen € 50,-  € 50,-

PROGRAMMA VOORSTEL

Vrijdag 16 juni

  • Aankomst en opbouw tenten

Zaterdag 15 juni

  • Eerste toernooidag, 's avonds disco-avond

Zondag 16 juni

  • Tweede toernooidag en prijsuitreiking