Algarve Veterans 7's

 

algarve

DATUM: 16 oktober 2021 

PLAATS: Albufeira

DEELNAME: 35+ en 45+ 7x7 toernooi

ACCOMMODATIE: 4**** Paraiso Aparthotel

 

BOEKEN

Zuid-Nederland (GL, UT, ZH, ZL, NB, LB):

06 - 51 171 413     gerard@toernooivoetbal.nl

 

Noord-Nederland (GR, FR, DR, OV, FL, NH):

06 - 51 595 512     maarten@toernooivoetbal.nl


Algarve Veterans 7's

Dit 7 x 7 toernooi vindt normaal in mei plaats, maar vanwege corona opgeschoven dit jaar naar oktber. Wij nodigen 35 en 45 plussers van harte uit in de Algarve op het veteranen 7x7 toernooi, gehouden op professionele velden op korte afstand van het hotel. Formeel is het een senioren toernooi, maar het meerendeel van de 7x7 teams bestaat uit 35+ spelers. Na de wedstrijden blijft er voldoende tijd over om te relaxen bij het zwembad of gebruik maken van de vele recreatieve faciliteiten van het hotel of verkoeling te zoeken aan het goudgele strand.

 

Locatie

Albufeira is de drukste badplaats aan de Algarve en heeft een zeer bruisend nachtleven. Vilamoura, de sportieve hoofdstad van Portugal, en het beste bekend om zijn internationale standaard golfbanen ligt op 15 minuten afstand.

 

Vluchten

Vluchten (niet inbegrepen) zijn verkrijgbaar vanaf Amsterdam (Air Berlin en Transavia), Rotterdam (Transavia), Eindhoven (Ryan Air), Maastricht (Ryan Air en Transavia) Brussel-Charleroi (Ryan Air), Düsseldorf (Air Berlin), Weeze (Air Berlin en Ryan Air) naar Faro. Wij kunnen u helpen indien nodig.


De mening van

Tweede plaats team 2017, St Joris Weert uit Belgie:

"Geweldig leuk toernooi gespeeld, verder een gezellig weekend gehad!"


Volgens ons

Omdat het toernooi wordt gespeeld van 11:00 tot 17:00 uur en alleen op de zaterdag blijft er genoeg tijd over om voor een duik in de zee of een bezoek aan een van de vele bars en restaurants in Albufeira.

Accommodatie

Het Paraiso Aparthotel ligt in Albufeira tussen de oude binnenstad en uitgaansgebied The Strip.  Naast twee zwembaden beschikt het hotel over een sauna, tennisbanen, meerdere bars en restaurant.

 

Prijzen

De prijzen zijn per persoon. De prijzen van de appartementen zijn gebaseerd op 3 personen. Bijkomende kosten: inschrijfgeld € 50,- per team

 

Accommodatie3 nachten
Paraiso de Albufeira Aparthotel vanaf € 229,-

PROGRAMMA VOORSTEL

Vrijdag 15 oktober:

  • Aankomst Faro Airport, transfer naar Albufeira

Zaterdag 16 oktober:

  • Algarve 7x7 veteranen toernooi

Zondag 17 oktober:

  • Eventueel mogelijkheid voor 11x11 veteranen toernooi

Maandag 18 oktober:

  • Terugreis Nederland