Algarve Veterans

 

Al 2

DATUM: 18 en 25 september 2021

PLAATS: Albufeira

DEELNAME: 35+ en 45+ Veteranen 11x11

ACCOMMODATIE: 4****Alfamar Hotel

 

BOEKEN

Zuid-Nederland (GL, UT, ZH, ZL, NB, LB):

06 - 51 171 413     gerard@toernooivoetbal.nl

 

Noord-Nederland (GR, FR, DR, OV, FL, NH):

06 - 51 595 512     maarten@toernooivoetbal.nl


Algarve Veterans 11x11 toernooi, NIEUW: Nu ook 45+ toernooi op zaterdag 25 september 2020!

 

Toernooi

Het 11x11 toernooi kent deelnemende teams uit Engeland, Portugal en Spanje. Arbitrage is in handen van ervaren Portugese en Engelse scheidsrechters. Na het toernooi volgt er een Happy Hour met prijsuitreiking van bekers voor winnend team en fairplay cup. Op zaterdag 18 september is er voor de elfde keer het 35+ toernooi, een week later op zaterdag 25 september vind het 45+ toernooi plaats.

 

Vluchten

Vluchten (niet inbegrepen) zijn verkrijgbaar vanaf Amsterdam (Air Berlin en Transavia), Rotterdam (Transavia), Eindhoven (Ryan Air), Maastricht (Ryan Air en Transavia) Brussel-Charleroi (Ryan Air), Düsseldorf (Air Berlin), Weeze (Air Berlin en Ryan Air) naar Faro. Wij kunnen u helpen indien nodig. 


De mening van

Koen Vanherck, KFC Eksel uit: Belgie (BE)

“Geweldig mooi weekend gehad in Portugal, met een leuk toernooi. Alles was opnieuw goed geregeld vanuit Toernooivoetbal.nl. Nogmaals bedankt daarvoor!” Veteranen van KFC Eksel namen in september 2015 deel aan het toernooi in Albufeira.

 

Fred Wijnhof, VV Union Veteranen uit: Nijmegen (NL)

“Na het weekend Portugal is er nog veel nagepraat met uitsluitend goede herinneringen. Voor de veteranen van de v.v. Union in ieder geval reden om uit te zien naar een nieuw 35+ of 45+ toernooi op een andere locatie. Vanwege de uitstekende organisatie vanuit Toernooi Voetbal in samenwerking met ISL, ligt deelname aan een toekomstig toernooi vanuit deze organisatie voor de hand.” 


Volgens ons

De Algarve is de thuisbasis van enkele van de meest beroemde golfbanen ter wereld, waar spelers van elk niveau welkom zijn. De ogenschijnlijk eindeloze kustlijn herbergt een aantal van de beste stranden en watersport faciliteiten van Europa. Als de zon onder gaat, vindt u de levendige badplaats Albufeira aan uw voeten. Het hotel staat in Olhos D'Agua, gelegen aan het strand en niet ver van Albufeira, waar de de promenade wacht op een bezoekje. Dat is een lange straat met bars, restaurants, winkels en nachtclubs die leidt naar het strand van Praia da Oura. Het hotel biedt een minibus dienst naar het centrum van Albufeira, dat kan worden bereikt in slechts tien minuten. De reistijd vanaf de luchthaven Faro is ongeveer 30 minuten. Albufeira is de drukste badplaats aan de Algarve en heeft een zeer bruisend nachtleven. Vilamoura, de sportieve hoofdstad van Portugal, en het beste bekend om zijn internationale standaard golfbanen ligt op 10 minuten afstand. Het toernooi vind plaats op voetbalvelden van Hotel Alfamar.

Accommodatie

U verblijft in het 4**** Alfamar Beach Resort, een uitstekende locatie, vlakbij het strand en grenzend aan het nachtleven van Albufeira. Tot de sport -en recreatiefaciliteiten behoren een buitenzwembad, tennisbanen, squashbanen, een moderne health club met fitnessruimte, sauna, Turks stoombad en massage. Er zijn diverse golfbanen in de buurt.

Het hotel heeft diverse bars, ondermeer bij het zwembad. De 362 kamers en suites hebben een eigen badkamer, satelliet TV, kluisje, air-conditioning, balkon, mini-bar, koelkast, internet en 24-uurs roomservice.

 

Prijzen

De prijzen zijn per persoon.

Bijkomende kosten: € 75,- inschrijfgeld per team.

 

Accommodatie2 nachten3 nachten
Alfamar Hotel vanaf € 297,- vanaf € 342,-

PROGRAMMA VOORSTEL

Vrijdag 17 of 24 september:

  • Aankomst Albufeira met welkomstdrankje

Zaterdag 18 of 25 september:

  • Algarve veteranen toernooi

Zondag 19 of 26 september:

  • Tijd voor ontspanning:
    zonnebaden, sightseeing, golfen of een vriendschappelijk partijtje voetbal

Maandag 20 of 28 september:

  • Terugreis naar Nederland