Verona Cup

 

Veronacup761x394

DATUM: 14 tot 18 oktober 2017

PLAATS: Pescheira del Garda

DEELNAME: Onder 9 tot Onder 17

ACCOMMODATIE: 4**** vakantiepark

 

BOEKEN

Zuid-Nederland (GL, UT, ZH, ZL, NB, LB):

06 - 51 171 413     gerard@toernooivoetbal.nl

 

Noord-Nederland (GR, FR, DR, OV, FL, NH):

06 - 50 221 014     marc@toernooivoetbal.nl


Verona Cup

Het toernooi bied een fantastische gelegenheid om spelers uit andere landen te ontmoeten uit heel Europa, met name tijdens de shows die ’s avonds worden georganiseerd op het podium van Bella Italia.

In 2016 is de Verona Cup bij Hotel Antares dat beschikt over maar liefst 9 grasvelden. Met zoveel velden is de organisatie erin geslaagd om het toernooi te spelen met A en B finales. Toernooi is voor jongens en meisjes teams.

 

Locatie

Het Gardameer is voor veel Nederlanders, Duitsers en Scandinaviërs een van de meest favoriete vakantiebestemmingen. Bij een rit rond het meer rijdt je van het ene pittoreske stadje naar het andere.

In de buurt ligt een van de beroemdste steden in Italië, Verona. De stad is fameus om haar openlucht opera’s en historische plekken. Voor toeristen is er altijd wel iets bijzonders te beleven in deze stad van de romantiek. Een bezoek aan het Romeins theater mag zeker niet ontbreken.

 

Gardaland

Teams hebben de mogelijkheid om zondagmorgen vroeg aan te komen en deze dag door te brengen in het pretpark Gardaland.

 

Vluchten

Vluchten zijn er via Transavia en Ryanair op Verona, Venetie of Milaan. Pescheira del Garda is verder goed met eigen vervoer aan te reizen. Indien gewenst kunnen wij voor jullie het busvervoer regelen, minimale groepsgrootte 30 personen.


De mening van

Jeroen Koldenhof, trainer CDW U13, club uit Wijk bij Duurstede was met twee teams deelnemer in 2016

"Het was een super belevenis voor de boys. Mooie tweede plek, superprestatie, Bella Italia park was prima, toernooi ook!"


Volgens ons

Een prachtige toernooi voor in de herfstvakantie en een mooie seizoensonderbreking. Dit is echt een toernooireis voor het hele gezin zelfs voor degenen, (we kunnen ons het bijna niet voorstellen) die niet van voetballen houden!

Accommodatie

Een sportieve strijd op de velden om de cup met de grote oren, maar daarbuiten verblijven alle teams gebroederlijk op een van de meest populaire campings aan het Gardameer, 4**** resort Camping Bella Italia. De onderkomens bestaan uit stacaravans, bungalows en appartementen. Het centrum van Peschiera del Garda bevindt zich op ongeveer 15 minuten lopen van het resort en de toernooilocatie ligt op 25 minuten rijden.

Bella Italia is bekend bij veel Nederlanders als hun jaarlijkse zomerverblijf aan het Gardameer en niet zonder reden. De camping bied werkelijk alles wat je van een veelzijdig en comfortabel vakantieverblijf mag verwachten. Tijdens de toernooidagen kunnen gasten het toernooi volgen via een TV kanaal op het showpodium.

 

Prijzen

De prijzen zijn per persoon. De hieronder genoemde prijzen zijn gebaseerd op eigen vervoer naar Camping Bella Italia in Pescheira voor een verblijf van 4 nachten op basis van half pension (eerste maaltijd is diner op dag van aankomst, laatste maaltijd is ontbijt op dag van vertrek). Extra nachten zijn bij te boeken, vraag naar de mogelijkheden. Bijkomende kosten: Inschrijfkosten € 185,- per team.

 

Accommodatie4 personen6 personen
Stacaravan Mimosa vanaf € 173,50 vanaf € 189,50
Bungalow Oleandro vanaf € 184,50 vanaf € 206,50

PROGRAMMA VOORSTEL

Zondag 14 oktober:

  • Aankomst en incheck Camping Bella Italia

Maandag 15 oktober:

  • Eerste toernooidag

Dinsdag 16 oktober:

  • Tweede toernooidag

Woensdag 17 oktober:

  • Derde toernooidag met als afsluiting groot dancefeest

Donderdag 18 oktober:

  • Vertrek naar Nederland