Newquay Ladies

 

newa

DATUM: 14 mei 2017

PLAATS: Newquay

DEELNAME: Dames 6x6 toernooi

ACCOMMODATIE: Luxe stacaravans

 

BOEKEN

Zuid-Nederland (GL, UT, ZH, ZL, NB, LB):

06 - 51 171 413     gerard@toernooivoetbal.nl

 

Noord-Nederland (GR, FR, DR, OV, FL, NH):

06 - 50 221 014     marc@toernooivoetbal.nl


Newquay Ladies

Fantastisch 6-6 voetbaltoernooi in Newquay, Cornwall (UK) op een prachtige bestemming voor iedereen, overdag voetballen, ’s nachts feesten. Heerlijke stranden, uitstekende keuken en een uitbundig nachtleven. De clubscene trek veel internationaal bekende DJ’s. Newquay is nog nooit zo populair geweest. Het Newquay Ladies wordt gespeeld sinds 2008 en vind in 2017 plaats op zondag 14 mei. Het toernooi staat open voor damesteams van alle leeftijden. Er kan een maximum van 24 teams deelnemen aan dit toernooi.

De wedstrijden worden gespeeld op 6-6 gras- en 3e generatie kunstgrasvelden op het Newquay sportcentrum, dichtbij de overnachtingaccommodatie en het centrum van de badplaats.

 

Locatie

Newquay met zijn 11 gouden stranden, spectaculaire kustlijn en uitbundig nachtleven staat bekend als de surf hoofdstad van Engeland en is de bekendste badplaats van de westkust.

De stad is prachtig gelegen aan de Atlantische kust van Cornwall, uitkijkend over de beste stranden van Engeland. Newquay heeft overdag een relaxte sfeer maar na zonsondergang barst het feestgedruis los in de vele clubs.

 

Vluchten

Vluchten (niet inbegrepen) zijn mogelijk vanaf Amsterdam (FlyBe) naar Exeter. Alternatief is de Megabus die via Londen naar Newquay rijd. Wij helpen je graag indien gewenst.


De mening van

Stuart Wallis

"Iedere avond lijkt in Newquay op een zaterdagavond, naast voetbal dus ook leuk stappen mogelijk!"


Volgens ons

Perfect toernooi om het seizoen mee af te sluiten, uiteraard is het mogelijk om twee teams in te schrijven.

Accommodatie

Prijzen zijn inclusief 2 of 3 nachten in een 4-, 6- of 8-persoons stacaravan op basis van logies, bekers en individuele medailles voor de nrs. 1 en 2, vrijkaarten en/of kortingskaarten voor verschillende clubs, ToernooiVoetbal.nl vertegenwoordiging (mogelijk Engelstalig). N.b.: prijzen onder klein voorbehoud vanwege mogelijke koersstijging Engels pound.

 

Prijzen

Prijzen per persoon in 4-, 6- of 8-persoons stacaravan. Bijkomende kosten: toernooideelname Newquay Ladies € 50,- per team.

 

Accommodatie2 nachten3 nachten
Stacaravan o.b.v. Logies vanaf € 114,- vanaf € 147,-

PROGRAMMA VOORSTEL

Vrijdag 12 mei:

  • Aankomst Newqauy

Zaterdag 13 mei:

  • Ook mogelijke aankomstdag

Zondag 14 mei:

  • Toernooidag met eventueel terugreis

Maandag 15 mei:

  • Terugreis Nederland