Ibiza Football Cup

 

ib13

DATUM: 15 - 18 juni 2017

PLAATS: St. Antony de Portmany

DEELNAME: 5x5, 7x7 en 11x11 teams

ACCOMMODATIE: 3*** Hotel

 

BOEKEN

Zuid-Nederland (GL, UT, ZH, ZL, NB, LB):

06 - 51 171 413     gerard@toernooivoetbal.nl

 

Noord-Nederland (GR, FR, DR, OV, FL, NH):

06 - 50 221 014     marc@toernooivoetbal.nl


Ibiza Football Cup

In 2017 staat de vijfde editie van het Ibiza Football Fun op het programma, het internationale toernooi op het Spaanse eiland voor amateur teams. Gespeeld wordt er in drie categorieën; 5x5, 7x7 en 11x11. Het toernooi vindt plaats in de schilderachtige baai van St. Antony de Portmany, een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in de Middellandse Zee. Het hotel en het sportcomplex liggen op een paar kilometer van de stranden en het centrum van St. Antony.

 

Locatie

Het sportcomplex van St Antony de Portmany, beschikt over een nieuw kunstgrasveld. De hoofdtribune met onderdoorgang zorgen er voor dat de opkomst van de deelnemende teams, een bijzondere ervaring geeft. Naast voetbal is er natuurlijk ook het avond en nachtleven van Ibiza.

 

Vluchten

Vluchten (niet inbegrepen) zijn verkrijgbaar vanaf Amsterdam (Transavia), Rotterdam (Transavia), Brussel-Charleroi (Ryan Air), Düsseldorf (Air Berlin), Weeze (Air Berlin en Ryan Air) naar Ibiza. Wij kunnen u helpen indien nodig. Transfer vanaf Ibiza Airport is ongeveer 35 minuten reistijd.


De mening van

Marc Nijenhuis Toernooivoetbal.nl

"Ibiza staat bekend om het uitgaansleven, maar dat is prima te combineren met een mooi voetbaltoernooi!"


Volgens ons

Met jaarlijkse deelname van teams uit Spanje, Italië en België, is dit een mooi toernooi om in juni er met jullie team nog een lang weekend uit van te maken. Afhankelijk van het aantal spelers kan er gekozen worden voor 5x5, 7x7 of 11 tegen 11 spelen. Omdat er met name bij de 5x5 teams vaak ook 35+ deelname is, staat dit toernooi ook vermeld bij onze Veteranen categorie.

Accommodatie

Overnachtingen zijn in een 3*** hotel, gelegen is St. Antony.

 

Prijzen

Prijzen zijn gebaseerd op vier overnachtingen in twee of driepersoonskamers. Inclusief ontbijt en diner, t-shirt toernooi voor iedere deelnemer, gratis entree disco op de zaterdagavond. Bijkomende kosten: Inschrijfgeld 5x5 € 120,- per team, 7x7 € 150,- en 11x11 € 180,- per team.

 

Accommodatie4 nachtenextra nacht 
3* Hotel vanaf € 279,- vanaf € 49,-

PROGRAMMA VOORSTEL

Donderdag 15 juni:

  • Aankomst St. Antony

Vrijdag 16 juni:

  • Opening ceremony en poule wedstrijden

Zaterdag 17 juni:

  • Poule wedstrijden en Party Night

Zondag 18 juni:

  • 10.00 - 13.00 Finales met prijsuitreiking

Maandag 19 juni:

  • Terugreis Nederland en België