Amsterdam Open

 

Amst

DATUM: 20 mei 2017

PLAATS: Amsterdam

DEELNAME: Lagere senioren teams

ACCOMMODATIE: Hotel of Hostel

 

BOEKEN

Zuid-Nederland (GL, UT, ZH, ZL, NB, LB):

06 - 51 171 413     gerard@toernooivoetbal.nl

 

Noord-Nederland (GR, FR, DR, OV, FL, NH):

06 - 50 221 014     marc@toernooivoetbal.nl


Amsterdam Open

Het Amsterdam Open toernooi voor lagere senioren teams zal in 2017 voor de vierde keer plaatsvinden op de velden van SC Overamstel. Deze club is gelegen op Sportpark Voorland, dus bijna in het centrum van Amsterdam. SC Overamstel is een vereniging met veel studenteams, gezelligheid is dan ook een belangrijk item bij deze club. Aan het toernooi nemen ieder jaar drie of vier Engelse teams deel, afhankelijk van de aanmeldingen zal er in twee poules van vier of vijf teams gespeeld worden. Het is dus een echt internationaal toernooi, waarin ieder team tegen een buitenlands elftal zal spelen.

 

Locatie

Wij kunnen eventueel zorgen voor een of twee overnachtingen, zodat het een echt weekend uit gaat worden voort jullie team.

 

Reizen

Sportpark Voorland beschikt niet over veel parkeergelegenheid, op zaterdag is het altijd druk i.v.m. de vele voetbal en hockey wedstrijden op de park. Als men met eigen vervoer komt is het zaak om op tijd te zijn, vaak is het zoeken naar een parkeerplaats voor de auto.


De mening van

Henk Reijn, leider Dovo 15

"Wij doen graag weer mee hoor, volgend jaar. De mannen hebben er nu al zin in!"


Volgens ons

Voor lagere seniorenteams zijn er maar weinig toernooien aan het einde van het seizoen. Dan is het Amsterdam Open een ideale gelegenheid om het voetbaljaar van jouw team op een leuke manier af te sluiten!

Accommodatie

Wij helpen je graag om een hotel of hostel te vinden in Amsterdam, zodat je een echt lang weekend van kunt maken.

 

Prijzen

De prijzen zijn per persoon. Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op hotels die Toernooivoetbal.nl regelmatig boekt in Amsterdam, uiteraard zijn er meer mogelijkheden bespreekbaar. Bijkomende kosten: inschrijfgeld € 35,- per team.

 

Accommodatie1 nacht2 nachten
3*** Hotel vanaf € 67,- vanaf € 112,-

PROGRAMMA VOORSTEL

Vrijdag 19 mei:

  • Aankomst in Amterdam (optie)

Zaterdag 20 mei:

  • Internationaal Amsterdam Open toernooi