Algarve Futsal

 

futsala

DATUM: O.v. 27 of 28 mei 2017

PLAATS: Albufeira

DEELNAME: Heren

ACCOMMODATIE: Appartementen

 

BOEKEN

Zuid-Nederland (GL, UT, ZH, ZL, NB, LB):

06 - 51 171 413     gerard@toernooivoetbal.nl

 

Noord-Nederland (GR, FR, DR, OV, FL, NH):

06 - 50 221 014     marc@toernooivoetbal.nl


Algarve Futsal

Het Algarve zaalvoetbaltoernooi voor heren teams zal plaatsvinden op zaterdag 27 mei of zondag 28 mei. Het toernooi vond in 2015 voor de eerste keer plaats in de sporthal van Olhos de Aqua, op korte afstand van Albufeira. De keuze voor de speeldag zal in de loop van het najaar gemaakt worden.

 

Locatie

Albufeira was vroeger een klein visserdorp maar is uitgegroeid tot een van de populairste vakantie bestemmingen in de Algarve vanwege de prachtige stranden, een heerlijk klimaat en de vele bars en restaurants. De bekendste stranden zijn Praia dos Pescadores (Vissers strand), Praia dos Aveiros (ideaal voor duiken en snorkelen) en Praia da Oura (Gouden strand). Het Praia da Oura ligt aan het einde van "de Strip" hét uitgaanscentrum van Albufeira.

 

Vluchten

Vluchten (niet inbegrepen) zijn verkrijgbaar vanaf Amsterdam (Air Berlin en Transavia), Rotterdam (Transavia), Eindhoven (Ryan Air), Maastricht (Ryan Air en Transavia) Brussel-Charleroi (Ryan Air), Düsseldorf (Air Berlin), Weeze (Air Berlin en Ryan Air) naar Faro. Wij kunnen u helpen indien nodig.


De mening van

Gary Thomas

"Prachtige gelegenheid voor Nederlandse en Belgische teams om zich te vergelijken met Portugese futsal teams."


Volgens ons

Zowel het dames als heren toernooi zal deelnemende teams hebben van goed niveau, uitdaging dus voor Nederlandse teams. Met één speeldag blijft er genoeg tijd over om voor een duik in de zee of een bezoek aan een van de vele bars en restaurants in Albufeira.

Accommodatie

Het Ondamar Hotel Apartementos in Albufeira is gelegen tussen het oude en nieuwe centrum op loopafstand van verschillende stranden. Tot de sport -en recreatiefaciliteiten behoren een buitenzwembad, binnenzwembad en een fitnessruimte. Alle 92 appartementen hebben een balkon en zijn voorzien van airconditioning. De badkamers hebben een douche of bad. De kitchenettes zijn ingericht met een kookplaat, magnetron, koelkast en vaatwasser.

  

Prijzen

De prijzen zijn per persoon. Prijzen zijn inclusief 3 overnachtingen, transfers luchthaven - hotel en hotel - sporthal, ToernooiVoetbal.nl vertegenwoordiging (mogelijk Engelstalig). Uiteraard is het mogelijk om er een dag langer te verblijven, neem voor de kosten hiervan vrijblijvend contact met ons op. Bijkomende kosten: € 75,- inschrijfgeld per team.

 

Accommodatie3 nachten4 nachten
4**** Appartement vanaf € 199,- vanaf € 229,-

PROGRAMMA VOORSTEL

Vrijdag 26 mei:

  • Aankomst Faro Airport, transfer naar Albufeira

Zaterdag 27 mei:

  • toernooidag of stranddag

Zondag 28 mei:

  • toernooidag of stranddag/terugreis

Maandag 29 mei:

  • terugreis Nederland