Adriatica Football Cup

 

adr4

DATUM: 10 en 11 juni 2017

PLAATS: Gabicce Mare

DEELNAME: Senioren 5x5, 7x7 of 11x11

ACCOMMODATIE: 2** of 3*** Hotel

 

BOEKEN

Zuid-Nederland (GL, UT, ZH, ZL, NB, LB):

06 - 51 171 413     gerard@toernooivoetbal.nl

 

Noord-Nederland (GR, FR, DR, OV, FL, NH):

06 - 50 221 014     marc@toernooivoetbal.nl


Adriatica Football Cup

In 2017 zal dit toernooi, dat een lange geschiedenis kent, opnieuw plaats vinden. Het toernooi voor senioren teams zal gespeeld worden op de velden van ASD Fanano Calcio, gelegen in de kustplaats Gabricce Mare. Kort bij Rimini, is de Adriatica Veteranen Cup een ideale bestemming voor Nederlandse en Belgische teams. Het toernooi heeft poule wedstrijden op de zaterdag en finale wedstrijden op de zondag. Inschrijven kan vanaf 7 spelers voor het 5x5 toernooi, 10 spelers voor 7x7 en 14 spelers voor het 11x11 toernooi aan de Adriatische kust. Eventuele 35+ teams zijn welkom op het 7x7 toernooi.

 

Locatie

Riviera Romagnola is de prachtige naam van de kustlijn waar Gabricce Mare aan ligt. Met Rimini op korte afstand en San Marino in het binnenland, is de streek bekend bij veel toeristen. Naast het toernooi, is er dan nog veel meer te beleven dan voetballen. Gabricce Mare is een overzichtelijke kustplaats, met in de zomer volle terrassen aan het strand.

 

Vluchten

Vluchten (niet inbegrepen) zijn er vanaf Amsterdam (Transavia), Eindhoven en Brussel-Charleroi (Ryan Air) naar Rimini, ook Ancona Airport is een optie (RyanAir vanaf Dusseldorf Weeze). Wij kunnen u helpen indien nodig.


De mening van

Gabriele Donghi, IFE/Sportland Milan

"Ieder jaar opnieuw een mooi voetbalgebeuren, met altijd perfect voetbalweer!"


Volgens ons

Er zullen niet veel Nederlandse of Belgische voetbalteams zijn die deelgenomen hebben aan een toernooi aan de Italiaanse kust, dus dit is de kans om dat waar te maken! Eventueel te combineren met een langer verblijf, in juni is het nog vrij rustig (voor Italianen is de augustusmaand de periode van de zomervakantie).

 

Accommodatie

We maken gebruik van 2** of 3*** hotels in Gabricce Mare die allemaal beschikken over 2- of meer-persoonskamers. Ontbijt, lunch en diner inbegrepen.

 

Prijzen

De kosten zijn voor twee overnachtingen, aankomst op vrijdag 7 juli, vertrek op zondag 9 juli. Extra nacht is mogelijk. Inbegrepen toernooideelname, winnaar toernooi ontvangt bonus van € 300 voor deelname aan een toernooi in 2017. Bijkomende kosten: Inschrijfgeld voor het 5x5 toernooi: € 120,-. voor het 7x7 toernooi: € 150,-. en voor het 11x11 toernooi: € 180,-.

 

Accommodatie2 nachtenextra nacht
2** Hotel vanaf € 164,50 vanaf € 53,-
3*** Hotel vanaf € 184,50 vanaf € 64,-

PROGRAMMA VOORSTEL

Vrijdag 9 juni:

  • Aankomst Rimini Airport (Transfer naar Gabricce Mare niet inbegrepen). Ontvangst met welkomsdrankje.

Zaterdag 10 juni:

  • Eerste toernooidag

Zondag 11 juni:

  • Tweede toernooidag, met terugreis naar Nederland

Maandag 12 juni:

  • Eventueel extra dag met terugreis